Зелен боб с яйца на тиган

22/10/2017
Теодора Мещерова
отТеодора МещероваПомощник Готвач1362315502
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо845
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • зелен боб - 500 г
  • лук - 1 глава
  • яйца - 3 бр.
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 2 щипки
  • олио - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеления боб и го начупете на две. Лука почистете и нарежете на ситно.

В дълбок тиган сгорещете олиото и запържете лука до омекване.

Когато е готов, добавете и боба и гответе до пълната му готовност.

След това добавете яйцата, разбъркайте добре и гответе още малко до готовност на яйцата.

Подправете със сол и черен пипер и сервирайте.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар