Пилешки рулца с круша, гъби и сирена
Pileći rolati sa kruškom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Руладини»Пилешки рулца с круша, гъби и сирена

Пилешки рулца с круша, гъби и сирена

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
8258k2k6k8
Пилешки рулца с круша, гъби и сирена
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
16/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Свежа комбинация от пилешко, гъби и сирена - вкус в който ще се влюбите"

Необходими Продукти

  • пилешки пържоли - 6 бр. от бутчета
  • круши - 1 бр.
  • топено сирене - 6 бр. листа топено сирене за сандвичи
  • камамбер - 50 г
  • гъби - 200 г
  • чедър - настърган
  • кашкавал - 50 г настърган
  • заквасена сметана - 200 г
  • бяло вино - 70 мл
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките пържоли се начукват леко, за да се изтънят. Поръсват се със сол и черен пипер.

Във всяка пържола се поставя листче топено сирене, резенче обелена круша и резенче сирене Камамбер.

Пържолата се завива на руло и ако е необходимо се забожда с клечка за зъби.

Навитите рулца се нареждат в тавичка, предварително намазана с масло. Гъбите се почистват и нарязват на филийки, които се поставят отстрани и около рулцата.

В отделна купа се разбъркват заквасената сметана, виното, смлян черен пипер, настърганото сирене Чедър и настърган кашкавал. Всичко се обърква добре.

С получената смес се заливат рулцата и се слагат да се пекат в загрята на 180 градуса фурна.

Пилешките рулца с круша, гъби и сирена са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
58
40
30
20
10
Дай твоята оценка: