Фина шоколадова торта

EfrosiaEfrosia
Джедай
9745k1122k
Фина шоколадова торта1 / 3
10/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Време е за една мнооого шоколадова торта. Всички ще се влюбите в тази торта веднъж като я направите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошете шоколада и го разтопете заедно с маслото на слаб котлона. След като се стопи и хомогенизира, разбъркайте с какаото и кафето.

Оставете сместа да се охлади настрана и през това време разбийте много добре яйцата със захарта и брашното.

Изсипете яйчената смес към шоколадовата и разбъркайте до еднородна консистенция.

Сипете сместа във форма за печене с отлепящи се стени, която сте застлали с намазнена хартия за печене.

Изпечете фината шоколадова торта в загрята на 175-180 °C фурна за около 15 минути.

Вътрешността на шоколадовата торта трябва да останел леко течна, а отвън да има приятна коричка.

Уникална торта, която може да поднесете гарнирана с ядки и малини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
531
412
37
22
10
Дай твоята оценка: