Руло Стефани с хрупкава беконова коричка

25/10/2017
Кулинарна мрежа
отКулинарна мрежаДжедай60749
"Ето я и най-вкусната и основателна причина да отворите бутилка отлежало червено вино "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо922
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата с яйцето, хляба, предварително накиснат в малко вода и отцеден, както и подправките - чубрица, свеж магданоз, сол, черен пипер и др.

По желание може да добавите една малка глава лук, нарязана на ситно. Оставете каймата да почине за малко в хладилника.

Разстелете стреч фолио върху гладка повърхност, намажете го на олио и върху него разпределете резените бекон. Върху тях сложете каймата на равномерен пласт.

В центъра сложете сварените и обелени яйца, сварените моркови и нарязаните на ленти кисели краставички, завийте на стегнато руло с помощта на стреч фолиото и приберете за 30 минути в хладилник.

Рулото се пече в предварително загрята на 160 градуса фурна, като първите 30-тина минути се пече под фолио, след което фолиото се отстранява и се запича до готовност.

Да ви е сладко!

Източник: Илияна Икономова от Кулинарната мрежаподобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар