Бишкотена торта Бонбон

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k7k5
Бишкотена торта Бонбон
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
18/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции10
"Ако трябва да избираме дали цял живот да сме на диета и изглеждаме перфектно или не, тогава гласуваме с две ръце за тази бишкотена торта Бонбон"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото трябва да е меко, преди да започнете да разбивате със захарта и какаото.

Разбивайте, докато хубаво се смесят, след което прибавете течния шоколад и млякото.

Трябва много хубаво да се разбият до получаване на пухкав крем.

В подходяща форма за торта подредете ред от големите бишкоти и хубаво покрийте с шоколадовия крем, отново бишкоти и крем.

Не се сиропират, защото кремът достатъчно ги овлажнява.

Загладете хубаво бишкотената торта и на всяко парче разпределете да има по 2 различни бонбона.

Бишкотената торта Бонбон е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: