Постен хляб в хлебопекарна
Posni hleb u mini pekariПостный хлеб в хлебопечке
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в Хлебопекарна»Постен хляб в хлебопекарна

Постен хляб в хлебопекарна

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Мастър Шеф
2181k2901k6
Постен хляб в хлебопекарна
Снимка: ГАЛЯ ДУМАНОВА
1 / 3
21/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
190 мин.
Порции
1
"По време на пости може да разчитате и на помощта на своята вярна хлебопекарна, която ще ви изпече най-вкусния постен хляб"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В казанчето на машината за хляб първо се добавя водата, след това солта, олиото, пшеничното брашно, пълнозърнестото брашно и маята.

Машината се включва на програма пълнозърнест хляб. След първият звуков сигнал се добавя сухият джинджифил.

От тези продукти се получава 1 кг хляб в хлебопекарна.

Постният хляб в хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: