Мезе за рибни ценители

vladimir Petrovskivladimir PetrovskiНовак442133
07/09/2012
"Това е върховното мезе за рибни ценители, казваме го като разбирачи "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 988
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

  • филе от сьомга - 0.5 - 1 кг
  • морска сол - 3 супени лъжици
  • захар - 2 супени лъжици
  • копър - на вкус
  • черен пипер - смлян, на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето от сьомга се натрива със смес от морската сол и захар и се овалва в смлян черен пипер на вкус.

След това се поръсва с нарязания на ситно копър.

Парчетата се увиват в домакинско алуминиево фолио и се прибират на студено в хладилника за не повече от 24 часа.

Това рибно мезе върви отлично с препечени филийки, натрити с пасиран и овкусен с подправки чесън.

Това мезе за рибни ценители върви както с водка, така и с бира или вино.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар