Кюфтета от свинско месо с моркови и горчица

Кюфтета от свинско месо с моркови и горчица

Кюфтета от свинско месо с моркови и горчица
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
30/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
"И точно когато си мислите, че сте опитали всички вкусни кюфтета на света, ние ще ви изненадаме с това уникално предложение"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинската кайма смесваме с киселото мляко, яйцето и горчицата. Морковите измиваме и нарязваме на малки кубчета.

Към сместа с каймата добавяме морковите, солта, черен пипер, кимиона и нарязания на ситно магданоз.

Размесваме добре и оставяме сместа за час, за да поеме добре от подправките. Оформяме кюфтета и ги нареждаме в тава.

Поставяме във фурната и печем на 180 градуса за около 25-30 минути с вентилатор.

Поднасяме с пържени картофи и гарнитура по желание.

Кюфтетата от свинско месо с моркови и горчица са готови.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: