Ребра на фурна с червено вино
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Ребра на фурна с червено вино

Ребра на фурна с червено вино

Ребра на фурна с червено вино
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
08/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
"Кратко, точно и ... вкусно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме ребрата на едри парчета. Всяко се поръсва със сол, черен пипер и олио.

Нареждат се в широка тава, сипваме червено вино и малко вода.

Добавят се необелени скилидки чесън, малко олио във водата и сол на вкус.

Покрива се с алуминиево фолио и печем в загрята фурна за около 90 мин.

Към края фолиото се сваля и оставяме да се запече още 30 минути за апетитен загар.

Ребрата на фурна с червено вино са готови.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: