Ципура със сушени домати

Анелия ТерзиеваАнелия ТерзиеваПомощник Готвач1537141
29/11/2017
"Ципура с неустоим аромат и завладяващ вкус, както я правят гърците "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 354
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре рибата и подсушаваме.

С помощта на блендер приготвяме паста от сушени домати, зехтин, орехи, босилек и риган. При възможност използваме свежи подправки, но може да се използват и сухи.

Намазваме рибата от всички страни + вътрешността с получената паста.

Слагаме и няколко парченца сушен домат допълнително в рибата. Поръсваме с още малко подправки и печем за максимум 15 мин в предварително загрята фурна.

Поднасяме със зелена салата.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар