Ципура със сушени домати

29/11/2017
Анелия Терзиева
отАнелия ТерзиеваПомощник Готвач1446941
"Ципура с неустоим аромат и завладяващ вкус, както я правят гърците "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо859
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре рибата и подсушаваме.

С помощта на блендер приготвяме паста от сушени домати, зехтин, орехи, босилек и риган. При възможност използваме свежи подправки, но може да се използват и сухи.

Намазваме рибата от всички страни + вътрешността с получената паста.

Слагаме и няколко парченца сушен домат допълнително в рибата. Поръсваме с още малко подправки и печем за максимум 15 мин в предварително загрята фурна.

Поднасяме със зелена салата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар