Леща Витамина

Рая АндоноваРая Андонова
Иноватор
6043k1k3k8
Леща Витамина
Снимка: Рая Андонова
1 / 3
09/12/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Мислехме да я кръстим Най-вкусната и полезна леща на света, но името ни се стори твърде дълго, затова се спряхме на леща Витамина"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се нарязват и се запържват в сгорещено олио. Оставят се да се задушат около 10 минути.

Налива се вода, колкото да ги покрие, добавят се подправките, и се оставят да врат на умерен огън.

Когато всичко е сварено, се добавя доматеното пюре. Разбърква се и се оставя още 5 минути да поври.

Ако не е достатъчно гъсто, може да се размие малко брашно с вода и да се прибави към яхнията при разбъркване, след което се оставя още 2-3 минути преди да се изключи котлонът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: