Пилешки пържоли на тиган

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3120k
Пилешки пържоли на тиган1 / 2
25/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции2
"Пригответе хрупкави пилешки пържоли за обяд само за няколко минути на тигана, когато времето ви е ценно, но държите на вкуса!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките гърди внимателно. Разбийте заедно прясното мляко, горчицата, соевия сос, чесъна със сол и черен пипер.

Накиснете пилешкото за 1 час в тази марината. След това го отцедете и загрейте тефлонов тиган с мазнина за пърженето.

Овалвайте пилешкото в малко галета, яйцето, разбито с 1-2 с.л. бира и пак галета.

Изпържете пилешкото от двете страни до приятен загар. Поднесете пилешки пържоли на тиган с резен лимон и със свежа салата по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 10
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: