gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Маджун от захарно цвекло

Маджун от захарно цвекло

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Маджун от захарно цвекло1 / 2
30/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
"Ретро рецепта за сладко лакомство, която няма как да пропуснем да ви припомним"

Необходими Продукти

  • захарно цвекло - 10 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете захарното цвекло. Настържете го на ренде. След това трябва да го изцедите напълно, като го пресовате.

Най-лесно е да се мине през мощна сокоизстисквачка, но традицията повелява всичко да се прави ръчно.

Сокът от червеното цвекло се прецежда и слага да се вари в съд на котлона, докато се получи гъстотата на мед и наситено тъмен кафяв цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
57
41
31
20
10
Дай твоята оценка: