Рибена чорба от каракуда

01/10/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510322
"И да не забравите да овкусите рибената чорба с девисил или лющян, както напоследък е модерно да го наричат!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 551
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената каракуда нарежете на парчета, осолете ги и ги сложете да се варят с около 2 л вода. Щом рибата се свари, бульонът се прецежда, а каракудата се обезкостява.

Връща се в тенджерата с бульона и се сипва олиото. Добавят се нарязаните картофи, лук, чушка и морков. Рибената чорба от каракуда се оставя да се вари до омекване на зеленчуците.

Накрая се добавят сол, черен пипер, девесил и оцета. Рибената чорба се поднася гореща.подобни рецепти тук

5 6
4 5
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар