Пилешки пържоли с гъби

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Пилешки пържоли с гъби1 / 3
03/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции4
"Ароматът на гъбите чудесно допълва вкуса на пилешкото месо, в резултат на което ни се полага поне още една порция!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оформете от пилешките гърди пържоли, като леко ги начукате.

Смесете бирата, горчицата, зехтина с подправките и мариновайте пилешкото за 40 минути.

Подредете го в тава, като долеете още малко зехтин и още малко бира. Изпечете месото под фолио.

Загрейте в тиган малко зехтин и маслото. Сложете почистените и нарязани гъби да се задушават до готовност, като добавите и 2 скилидки скълцан чесън.

Накрая овкусете гъбите със сол, черен пипер и още малко индийско орехче.

Поднесете пилешките пържоли с гъби и малко скълцан магданоз.

Рейтинг

5 7
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: