Предястие с пълнени гъби печурки

25/12/2017
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф63675720985
"Лесно за изпълнение и толкова вкусно, че нямахме търпение да го споделим с вас "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 415
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, като се обелват и отстраняват пънчетата им. Във всяка гъбена шапчица се поръсва малко сол и се слага по парченце краве масло в нея.

Пушеният свински врат и доматът се нарязват на дребни кубчета, чушката на лентички, след което се разпределят по гъбите.

Отгоре се поръсва настъргано сирене Чедър. Предястието се пече във фурна на 180 градуса докато сиренето се разтопи.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар