Празнично пуешко руло

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
8037k2k6k8
Празнично пуешко руло
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
26/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Най-вкусното предложение запазихме за най-специалния празник - опитайте това неповторима празнично пуешко руло"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешките пържоли се начукват леко и се поръсват със сол. След това се намазват с паста, приготвена от горчица, сос Уорчестър и черен пипер.

Овкусеното месо се слага в хладилника за около два часа, за да може хубаво да поеме ароматите.

След това във всяка една пържола се слага по една срязана кисела краставичка, нарязана на филийки гъба печурка и резен сирене Гауда.

Рулцата се слагат в намазнена тавичка, а отгоре върху всяко се слага по парченце краве масло.

Отстрани на солените рула могат да се сложат картофи или гъби за гарнитура. В моя случай са гъби и малко сметана. Рулцата се пекат във фурна на 200 градуса.

За да не изгорят отгоре много бързо, може в началото на печенето да се покрият с алуминиево фолио.

Празничното пуешко руло е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: