gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шницели»Шницели с кайма и картофи

Шницели с кайма и картофи

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3123k
Шницели с кайма и картофи1 / 4
17/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Споделяте ли мнението ни, че пърженето убива калориите?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете картофите и лука. Настържете ги на едро ренде.

Объркайте каймата с останалите продукти заедно с картофите и лука. Сложете сместа за 20 минути в хладилник. Содата за хляб ще придаде на месото лека въздушност.

С помощта на голяма лъжица гребвайте от сместа и оформяйте направо в тигана с предварително сгорещено олио.

Изпържете шницелите с кайма и картофи от двете страни. По желание може да намалите количеството вода, да оформяте с ръце плоски шницели и да ги овалвате в брашно, яйца и галета, след което да ги панирате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 24
4 5
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: