Паниран паламуд

Паниран паламуд

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Паниран паламуд1 / 2
27/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
"Вкусен паламуд, чиито вкус ще ви върне към топлите летни вечери на морския бряг!"

Необходими Продукти

  • паламуд - 1 кг
  • брашно - за овалване
  • яйца - 3 броя, разбити добре
  • олио - за пържене
  • лимони - 1 брой
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер.

Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно и яйца и го пускайте да се изпържи до наситен кафяв цвят.

Поднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок.

Рейтинг

5 3
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: