Сос Карбонара

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k339k
Сос Карбонара1 / 2
24/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
"Оригинална рецепта за сос, който е в основата на Италианската кухня!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете нарязаните ситно лук, чесън и бекон в малко сгорещена мазнина.

Долейте 2-3 с.л. бяло вино и овкусете със сол, черен пипер. Разбийте сметаната с яйцата и при непрекъснато разбиване с тел я доливайте в тигана.

Бъркайте, докато сосът леко се сгъсти. Към така приготвения сос Карбонара прибавете предварително сварените спагети и настъргания пармезан.

Може да добавите и малко гъби при запържването.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 17
4 7
3 6
2 2
1 1
Дай твоята оценка: