Пържен хайвер
Fried Caviar
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Хайвер»Пържен хайвер

Пържен хайвер

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3692k67k
Пържен хайвер
Снимка: Monika Ivanova
1 / 3
25/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
"Един приятел ни каза, че бирата неутрализира пърженото, затова смятаме да гарнираме този пържен хайвер с мнооого бира"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Посолете хайвера и го овкусете с малко индийско орехче и къри, като предварително сте го разделили на по-малки парченца при нужда.

Всяко парче хайвер се потапя последователно в разбитите яйца, галета и пак яйца и се пуска да се изпържи до приятен кафяв цвят в сгорещена мазнина.

Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: