Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Рулца»Бекон на тиган с кашкавал и опушен вкус

Бекон на тиган с кашкавал и опушен вкус

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Бекон на тиган с кашкавал и опушен вкус
Снимка: Ваня Георгиева
4 / 7
09/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Брей какви сложни имена измислят само на най-вкусните мезета"

Необходими Продукти

  • бекон - 300 г английски
  • кашкавал - 150 г
  • пушен червен пипер - 1 к.л
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на тънки ленти, дълги колкото широчината на парчетата бекон.

Поръсете със пушения пипер, сложете по едно или две парчета кашкавал и навийте бекона стегнато.

Забодете дървени шишчета или клечки за зъби, за да не се разтварят.

Отвън също поръсете всички рулца със пушен пипер и пържете до зачервяване на умерен котлон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#215390
Потребител#215390
Ще я пробвам, мерси за рецептата
26.09.2018 16:48
Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Бързо, лесно и вкусно.
23.09.2018 19:48