Пилешка кавърма

Пилешка кавърма

EfrosiaEfrosia
Джедай
9414k1015k
Пилешка кавърма1 / 4
29/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Ароматна вкусотия, която редовно приготвяме за скъпите на сърцето ни хора!"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г пилешки гърди
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • гъби - 1 тарелка или бурканче
  • домати - 400 гр (от консерва)
  • чушки - 1 зелена и 1 червена
  • яйца - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • чубрица
  • захар - 1 ч.л
  • вода - 200 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешкото и го нарежете на кубчета.

Запържете го в тиган в малко мазнина, заедно с лука и добавете морковите, чушките и гъбите.

Подправете със подправките и прибавете водата докато се задушат зеленчуците.

Сложете доматите и добавете една ч.л захар.

След като абсорбират, чукнете 4 яйца и сложете капака, като изключите и котлона.

Рейтинг

5 9
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: