Пухкав тутманик със сирене

14/01/2018
"Ароматна и много вкусна закуска за цялото семейство "
Приготвяне50 мин.
Готвене80 мин.
Общо130 мин.
Порции6
  • Преглеждания общо4 651
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата61
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете маята с малко сол в хладка вода и разбъркайте с предварително разбитите яйца.

Постепенно сипвайте разтопеното масло, настърганото сирене, настъргания кашкавал, сусама и пресятото брашно, докато получите гладка гъста кашичка.

Оставете да втаса за 30 минути, изсипете в намазана с масло тава, отново оставете малко да втаса и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна до златисто.

Всичко се бърка с дървена лъжица.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар