Песто от левурда (див чесън)
Pesto od sremuša (divljeg belog luka)Песто из черемши
gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Песто»Песто от левурда (див чесън)

Песто от левурда (див чесън)

Диана АндроваДиана Андрова
Готвач
1575033202891
Песто от левурда (див чесън)
Снимка: Анонимен
1 / 3
16/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
"Песто по нашенски, заредено с много витамини и апетитен аромат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете на едро левурдата, сложете заедно със зехтина, ядките и солта в блендер и пасирайте.

По желание може да добавите настъргано твърдо сирене.

Пестото е истинска витаминна бомба, зареждаща организма с естествени антибиотици и безценни микроелементи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: