Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Пача с моркови и праз

Пача с моркови и праз

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7184k2
Пача с моркови и праз2 / 2
21/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
210 мин.
Порции
4
"Може да не е класическата пача, но е поне толкова вкусна, в което ще се уверите и сами"

Необходими Продукти

  • свински крачета - 2 бр.
  • свински уши - 2 бр.
  • праз - 1 стрък
  • моркови - 2 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • чесън - 5 - 6 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и измити крачета и уши се слагат да се варят в леко подсолена вода. Варят се около 3 часа, докато месото започне да се отделя от кокала.

Половин час преди края на варенето се добавят лукът и морковите, нарязани на колелца. Месото се отделя от кокала и се нарязва. Ушите също се нарязват.

Бульонът се прецежда, смесва се с месото, солта, черния пипер и нарязания чесън. Прехвърля се в тава и се поставя в хладилника да се желира за няколко часа.

Готовата пача се нарязва на квадрати и се поднася с лют червен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: