Джуркан спанак

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Джуркан спанак1 / 3
17/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
"И докато се чудим как да преведем на английски джуркан, си сипваме вече втора порция от този вкусен спанак"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото в дълбок тиган и запържете скълцаните лук и чесън.

Отделно попарете почистения спанак, отцедете го, нарежете при желание и добавете към лука и чесъна на котлона.

Оставете всичко да се готви за около 10 минути, като разбърквате периодично.

След това добавяте натрошеното сирене, а след 1-2 минути и яйцата.

Отново разбъркайте за няколко минути се снемете от огъня. Овкусете джуркания спанак със сол и черен пипер на вкус.

Рейтинг

5 3
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: