Гриловано свинско ребърце със зеленчуци
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Гриловано свинско ребърце със зеленчуци

Гриловано свинско ребърце със зеленчуци

Гриловано свинско ребърце със зеленчуци
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
10/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции3
"Както и да го гледате, на нас това гриловано свинско ни прилича на покана за бира и това си е"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете свинското ребро с подправка за барбекю и соев сос. Оставете го така, за да си поеме от ароматите.

Почистете зеленчуците от семки, обелки и дръжки. Нарежете ги на подходящи парчета.

Почистете гъбите и ги нарежете на филийки.

Сложете зеленчуците и гъбите в купа. Овкусете със сол и поръсете със зехтин.

Загрейте грила. Сложете ребърцата и ги изпечете от всички страни, докато месото не започне да се отделя от костите.

Изпечете зеленчуците и гъбите.

Поднесете грилованото свинско ребро с гриловани зеленчуци за гарнитура.

Грилованото свинско ребърце със зеленчуци е готово.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: