Най-вкусната разядка за ракия

22/01/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1425138114414
"Предлагаме от днес нататък разядките за ракия да ги наричаме разпийки - така ще е най-правилно "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 761
  • Преглеждания за месеца198
  • Преглеждания за седмицата79
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счукайте или пресовайте чесъна, да е готов за добавяне. В тиган сипете маслото и след като се стопи, прибавете изварата и малко сол.

С дървена шпатула разбърквайте, да се запържи леко.

Прибавете чесъна, а ако нямате, сложете чесън на прах, нарежете копъра и прибавете към изварата.

Готовата вкусна и ароматна на масло разядка е идеална за ракия или друг алкохол.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Jivko
Jivko
07.02.2018 17:18
Тази разядка ми е любима,изпива много ракийка.
0
0
Ваня Георгиева
Много е апетитна ухаеща на масло и чесънче. В къщи я обожават. :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв