Яхния от пилешки воденички с боб и нахут

24/01/2018
РАГ
отРАГИноватор32813111
"Яхния с вкус като от едно време "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо174
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобовите се накисват от вечерта. На следващият ден варим в херметик. Може да добавите и воденичките, тъй като отнемат време при варене.

Вече сварени, добавете доматите /на ситно нарязани, настъргани или от консерва/. Оставяме да ври.

През това време запържваме лука и подправките. Ако искате да сгъстите, сложете лъжичка брашно. Аз го оставих по-рядко като супа.

Внимавайте да не загорите червеният пипер.

Сипваме запръжката. Разбъркваме и сервираме.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар