Ванилени сладки със свинска мас

25/01/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме добре яйцата в дълбока купа. Прибавяме към тях на тънка струя захарта и накрая ванилията, като разбиването продължава.

Разтапяме маста. Пресявате в голяма купа брашното с бакпулвера и нишестето. В образувалата се купчинка правим кладенче, в което сипваме разтопената мас, и разбитите със захарта и ванилията яйца.

Месим средно меко тесто от горните продукти, за да минава добре през шприц и да се запази формата на сладките.

Тестото оставяме да почине 2-3 часа преди употреба. Прекарваме го през шприц и оформяме от него сладки върху застлана с хартия за печене тава.

Печем на 180 градуса.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар