Много сочни тригуни с орехи и канела
Veoma sočni trouglovi sa orasima i cimetom
gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Тригуни»Много сочни тригуни с орехи и канела

Много сочни тригуни с орехи и канела

СимонаСимона
Новак
1914648143
Много сочни тригуни с орехи и канела
Снимка: Симона
1 / 3
25/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
10
"Сочни тригуни, които ще излапате на един дъх, да не кажете после, че не сме ви предупредили"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточих малко бутертесто, разделих го на квадрати.

Във всяко квадратче сложих от плънката, която в направена от смлени орехи канела и ванилия, и завих на триъгълник.

Наредих ги в намазана тава с масло, изпекох на 180 градуса за около 10-15 мин.

Вече като тригуните са изстинали, направих и сиропа.

Заливат се студени тригуни с врял сироп.

Лесно, бързо и много сочно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: