Сочен свински дроб, паниран в корнфлейкс
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Сочен свински дроб, паниран в корнфлейкс

Сочен свински дроб, паниран в корнфлейкс

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
5954k1k2k
Сочен свински дроб, паниран в корнфлейкс
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 2
27/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
"Сочна сърцевина и хрупкава коричка - уникална вкусотия"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете черния дроб на парчета за паниране и го накиснете със содата бикарбонат и прясното мляко за около 30 минути. След това го изплакнете и подсушете добре с домакинска хартия.

В подходящ съд сложете корнфлейкса, която е начукан на дребно, но като галета, а малко по-едро.

Разбийте яйцата добре, по желание към тях може да добавите малко сол и черен пипер.

Потопете парчетата дроб първо в яйцата, после в корнфлейкса и панирайте в предварително загрятото олио.

Поднесете със свежа салата, млечен сос или друга гарнитура по избор.

Да ви е сладко :)

Източник: Илияна Икономова от Кулинарна Мрежа

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: