gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Ребра на фурна, печени с бира

Ребра на фурна, печени с бира

Ребра на фурна, печени с бира
Снимка: Смърфиета
1 / 4
28/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
130 мин.
Порции
2
"Никой не закъснява за ядене, когато сте приготвили ребра на фурна, печени с бира"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребра се поръсват със сол, черен пипер, кимион, чубрица и олио.

Оставят се покрити с фолио за 30 минути да се овкусят.

После се слагат в тавичка, сипваме бирата и отиват във загрята фурна 200 градуса за 1 час и 20 минути.

По време на печенето се изважда тавата и с четка се намазват от соса, ако е намалял, се долива още малко и се запича до готовност.

Сервираме ребрата нарязани на парчета с резени лимон.

Сипете чаша вино и хапвайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: