Пушена сьомга върху сирена
gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Пушена сьомга върху сирена

Пушена сьомга върху сирена

Пушена сьомга върху сирена
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
30/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции7
"Ииии, изведнъж ни се прииска да ядем това по цял ден, всеки ден, до края на живота ни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбийте крема сиренето и Камембера. Добавете ситно нарязания копър, а след това и желатина, който сте приготвили според указанията на опаковката.

Разбъркайте добре, за да се разпредели желатинът равномерно.

В правоъгълна тавичка застелете стреч фолио, така че краищата да излизат отвън. Изсипете сирената и загладете.

Завийте добре и оставете за 4-5 часа в хладилника.

Стария хляб нарежете на филийки. Поръсете със зехтин и изпечете на грил-тиган от двете страни.

Отрежете парче от сирената, а отгоре върху брускетите сложете по едно голямо парче пушена сьомга.

Пушената сьомга върху сирена е чудно предястие.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: