Свински сърца с елда и зеленчуци
Svinjska srca sa heljdom i povrćemPork Hearts with Buckwheat and Vegetables
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Запеканки»Свински сърца с елда и зеленчуци

Свински сърца с елда и зеленчуци

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
3291k4788232
Свински сърца с елда и зеленчуци
Снимка: Потребител#184319
1 / 3
11/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
4
"Вкусна и богата вечеря със свински сърца и елда"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вместо да варите елдата, можете да я накиснете за няколко часа - ще набъбне и ще се изпука, като варена си е, но и варенето също си е вариант.

Сърцата обаче се варят предварително.

Нарязваме ги, както и зеленчуците, цвеклото го настъргах - както прецените, добавяме гречката (елдата), пускаме маслото на парченца, както и кашкавала отгоре - настърган или на малки парченца.

Чукваме яйцата и пъхаме във фурната. Запичаме вкусната запеканка.

Вкусна и богата вечеря.

Свинските сърца с елда и зеленчуци са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: