Милфьой с мляко с ориз
Mifoj sa mlekom sa pirinčemMille-Feuille with Rice Pudding

Милфьой с мляко с ориз

Милфьой с мляко с ориз
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
11/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Ето още едно уникално допълнение към колекцията Любими сладкиши за душата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сложете млякото, канелата и изчакайте да заври. Добавете ориза. Намалете котлона и варете 30 мин, като разбърквате периодично.

Извадете канелата и добавете захарта. Изчакайте 10 мин и изключете котлона. Оставете добре да изстине и поеме останалото малко количество мляко.

Извадете бутертестото и го разрежете на правоъгълници. Подредете в тава и го изпечете. Оставете да изстине.

Всяко парче разрежете през средата и напълнете с млякото с ориз. Подредете нарязаните ягоди и захлупете с капачето.

Поръсете вкусния милфьой с пудра захар и украсете по вкус.

Милфьой с мляко с ориз е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: