Солена овесена каша
Slana ovsena kaša
gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Каши»Солена овесена каша

Солена овесена каша

Рая АндоноваРая Андонова
Иноватор
6043k1k2k8
Солена овесена каша
Снимка: Рая Андонова
1 / 2
06/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"Вместо обяд или салата - предизвикателно вкусна солена овесена каша с маслини"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се слага да заври. Когато това стане, се прибавя измитият и нарязан спанак.

През това време се режат маслините и доматът и се добавят и те.

Сипват се овесени ядки (аз използвах фини) и се разбърква до постигане на желаната гъстота (трябва да се има предвид и че ще поемат още от водата след това).

Накрая се овкусява със сол и шарена сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: