Солени гофрети

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
7607k2k3k8
Солени гофрети
Снимка: Албена Асенова
1 / 5
10/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции10
"Специално предложение за онези, които си падат по соленичкото - най-хрупкавите солени гофрети"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със солта. Към тях се прибавят прясното мляко и олиото. Сместа се разбърква енергично.

Брашното се пресява заедно с бакпулвера, след което се изсипва на порции при разбитите яйца. Накрая се прибавя настърганото или натрошено на дребно сирене.

Сместа се разбърква до еднородност. Тя трябва да е с гъстота на кексово тесто.

С черпак се гребва от сместа и се разпределя равномерно в намазаната и загрята форма за гофрети.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: