Свинско в тъмна бира

Свинско в тъмна бира

Свинско в тъмна бира2 / 2
10/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
"Митове са, че свинското е по-вкусно с бира, по-вкусно е, но с тъмна бира"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на малки кубчета. Запържете го в малко зехтин.

Налейте бирата и го сварете за 10 мин. в тенджерата под налягане.

В тиган запържете зеленчуците добре (без лука) и добавете месото. Разбъркайте и сложете лука.

Идва ред на подправките и бульона, който остана при варене на месото.

Него също добавете. Щом лукът омекне, яденето е готово. Гарнирайте с ориз или по избор.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: