Пилешки бутчета с див лук и гъби соте

16/02/2018
"Ако знаете само колко е вкусно, сън нямаше да ви хване и веднага щяхте да го приготвите "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо498
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете пилешките бутчета, като отстраните внимателно костта.

Овкусете ги със сол, черен пипер, червен пипер и ги поръсете със соев сос.
Подредете ги в подходяща тава за печене.

Поръсете ги с олио и ги изпечете в загрята фурна до златисто. Малко преди готовност разтворете гъбения бульон и полейте бутчетата, след което допечете още 5-6 минути.

Почистете гъбите и ги нарежете на филийки.

Задушете ги за 10 минути в загрята мазнина до кафеникав загар, след което отстранете от котлона и отцедете ненужната мазнина.

Поръсете готовите бутчета с див лук и сух магданоз.

Добавете гъбите и поднесете.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар