Свинки език с вино в масло

Нина ИвановаНина ИвановаИноватор11110322
17/02/2018
"Всички хубави истории започват с порция свински език и отлежало вино "
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 402
  • Преглеждания за месеца228
  • Преглеждания за седмицата74
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена вода се запарват 2-та езика заедно до почти пълно увиране.

След това се отцежда и се слага в съд, като се полива с бяло вино.

Оставя се за 30 минути и след това се задушава с виното и маслото и подправки на вкус.

Накрая можете да прибавите чесън на вкус.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар