Крем супа с тиква и пилешко
Krem supa sa bundevom i piletinom
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем Супи»Тиквена Супа»Крем супа с тиква и пилешко

Крем супа с тиква и пилешко

Сергей АнчевСергей Анчев
Готвач
2292k3221k3
Крем супа с тиква и пилешко
Снимка: Сергей Анчев
1 / 2
22/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Уникална комбинация, в която ще се влюбите"

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 2 филета
  • тиква - 3 ч.ч., нарязана на кубчета
  • зехтин - 5 с.л. висококачествен
  • заквасена сметана - 4 - 5 с.л.
  • лук - 1 глава кромид
  • моркови - 1 бр.
  • чушки - 1 зелена чушка
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • копър - 1 ч.л. сух
  • черен пипер - 1 ч.л. смлян
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки и се слага да ври в 1. 3-1. 4 литра подсолена вода.

В тиганче се задушават в зехтина нарязаните морков, чушка, лук и скилидките чесън. Всичко, заедно с подправките и тиквата, се прибавя към месото.

Ври до готовност. Пасира се докато е горещо. Добре е да се сервира крем-супата с лъжица заквасена сметана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: