gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Аржентински рибен пастет

Аржентински рибен пастет

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4492k8382k1
Аржентински рибен пастет
Снимка: Анонимен
1 / 3
22/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Вижте как изглежда най-вкусната причина да отворите втора бутилка бяло вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме рибите. Натъркваме ги с лимонов сок, изцеден от лимона, посоляваме и поръсваме с розмарин. В тавичка сипваме една лъжица зехтин на дъното и намазваме обилно.

Отгоре нареждаме рибите, заливаме ги с останалия зехтин, покриваме тавата с алуминиево фолио и печем около 30 минути на 160 градуса.

Изпечените риби обезкостяваме и почистваме внимателно. Месото, което сме отделили, намачкваме хубаво с вилица. Към месото добавяме черния пипер и крема сиренето, разбъркваме хубаво.

Накълцваме лука на дребно и го добавяме в сместа. Объркваме.

Сервираме пастета в чиния, поръсен с накълцан копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: