Сочни Пуешки Пържоли

26/02/2018
"Двойно по-вкусни от пилешките и двойно по-сочни - такива са нашите пуешки пържоли "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 740
  • Преглеждания за месеца171
  • Преглеждания за седмицата48
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пуешки пържоли - 4 - 5 с кокал
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин
  • За газираните моркови
  • бейби моркови
  • сол
  • масло - 1 бучка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете със сол и черен пипер пържолите. Оставете ги така около половин час.

В ребрен тиган, сложете 1-2 с.л зехтин. Изпечете пържолите от двете страни.

В тиган разтопете кравето масло. Добавете морковите и ги глазирайте за няколко минути (не трябва да са много меки).

Сервирайте в голяма чиния с избрана от вас салса.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Vannq88
Vannq88
26.02.2018 15:18
Мале ,мале изглеждат върха!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв