Сочни Пуешки Пържоли

Сочни Пуешки Пържоли
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
30/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции4
"Двойно по-вкусни от пилешките и двойно по-сочни - такива са нашите пуешки пържоли"

Необходими Продукти

  • пуешки пържоли - 4 - 5 с кокал
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин
  • За глазираните моркови
  • бейби моркови
  • сол
  • масло - 1 бучка
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Овкусете със сол и черен пипер пържолите. Оставете ги така около половин час.

В оребрен тиган, сложете 1-2 с.л зехтин. Изпечете пуешките пържоли от двете страни.

В тиган разтопете кравето масло. Добавете морковите и ги глазирайте за няколко минути (не трябва да са много меки).

Сервирайте в голяма чиния с избрана от вас салса.

Сочните Пуешки Пържоли са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: