Бишкотена торта

Бишкотена торта

EfrosiaEfrosia
Джедай
9424k1015k
Бишкотена торта1 / 2
29/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
"Лека и свежа бишкотена торта, който лесно могат да приготвят дори начинаещите кулинари"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цеденото кисело мляко се разбива с половината от захарта. Половината от бишкотите се нареждат в тава и се намазват с получената смес.

Слагат се плодове и се реди нов ред бишкоти и пласт млечен крем. Когато тортата е готова, се слага в хладилника да се охлади.

През това време белтъците ги разбивате на сняг и с останалата захар.

Сладкишът се гарнира с белтъците и се оставя в хладилник за около 1 час.

Рейтинг

5 18
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: