Мариновани пилешки пържоли от бут

01/03/2018
"Мариноваш, хапваш, повтаряш - три стъпки към пълното щастие"
Приготвяне24 мин.
Готвене10 мин.
Общо34 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 836
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измийте и обезкостете бутчетата.

В пластмасова купа или стъклена с капак направете маринатата, като сложите бирата, соевия сос, солта, черния пипер, зехтина и чесъна нарязан на дребно. Разбъркайте и поставете пържолите вътре. Отново разбъркайте и затворете. Оставете маринатата за 24 ч. в хладилник, като от време на време обръщате пържолите на обратната страна.

Вземете ребрен тиган, сложете 1 с.л. зехтин и загрейте. Изпечете от двете страни на не много силен котлон до готовност.

Измийте, изрежете твърдата част на аспержите и завийте долната част с бекона.

В тиган сложете 1 с.л. зехтин и изпечете до приятен златист загар.

Извадете и посолете.

Сервирайте бутчетата с аспержи и поръсете с пресен магданоз.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар