Шишчета на Тиган
Ražnjići iz tiganja

Шишчета на Тиган

Шишчета на Тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
20/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Загрявайте тигана и изстудявайте бирата - днес ще празнуваме с вкусни шишчета на тиган"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - от гърдите
  • соев сос - 3 - 4 с.л.
  • зехтин - 1/2 с.л.
  • чери домати - 7 - 8 бр.
  • чушки - 1 зелена + 1 червена
  • гъби - 8 - 10 бр.
  • лук - 2 глави
  • черен пипер
  • сол - ако искате добавете в маринатата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сложете соевия сос и зехтина. Сол не слагам, защото соевият сос е достатъчно солен за нас.

Измийте и нарежете пилешкото месо на хапки. Сложете го в соевия сос, разбъркайте и оставете за час.

Нарежете лука и чушките на квадратчета. Гъбите разрежете на четири парчета, а доматите - на две.

Вземете дървено шишче и започнете да изреждате продуктите, като гледате да не ги притискате много, а да има малко разстояние.

Готовите шишчета поръсете с черен пипер и изпечете на ребрен тиган от всички страни до готовност.

Сервирайте с желана от вас гарнитура.

Шишчетата на Тиган са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: