Пълнено Свинско Филе

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k5k5
Пълнено Свинско Филе
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 5
09/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
"Поглеждаме тези пълнени филета и искрено съжаляваме, че нямаме поне два стомаха, които да напълним с тях"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе може да се оформи по два начина - единият е като се нареже на дебели парчета и се направи прорез и се напълни с готовата плънка.

Вторият начин е като разрежете филето на голяма пържола и леко начукате, посолете и овкусете с малко черен пипер.

Направете плънката, като запържите лука с гъбите, малко по-късно добавете чушките, краставичките и царевицата.

След като се запържат, се добавят и подправки по желание.

Ако филето ви е голямо, го направете на две части, върху всяка част сложете от плънката, парчета кашкавал и топено сирене.

Навийте на руло и забодете с клечки или шишчета.

Печете руладината във фурната до златиста коричка.

Пълненото Свинско Филе е готово.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: